Леся Нікітюк показала стрункі ноги та море квітів

Популярна ведуча Леся Нікітюк регулярно радує своїх підписників в соціальній мережі новими фотографіями. На цей раз ведуча просто не могла не привітати всіх з 8 березня, тож поділилася новим яскравим знімком в своєму блозі.

Тут можна побачити Лесю Нікітюк, яка позує прямо на підлозі. Ведуча дивиться в камеру, демонструючи струнку фігуру: зірка телебачення одягла лише білу сорочку, яка ідеально підкреслює її жіночні форми. До того ж можна побачити, що Леся, яка, скоріше за все, робила цю фотографію ще вранці, вже трішки нафарбована. Цього разу Нікітюк обрала більш природній макіяж - пастельні кольори та рожеву помаду. Виглядає ведуча дійсно приголомшливо.

В публікації вона привітала всіх жінок зі святом 8 березня. Леся написала коротке "зі святом весни, мої птічки". Крім того, Нікітюк знову підвищила настрій своїм прихильникам: справа в тому, що вона позує в квітах, а тому і поставила підписникам питання, чи то її квіти, чи то просто з дня народження мами залишилися букетики.

В коментарях більшість шанувальників просто відповідали взаємністю на привітання ведучої зі святом. Деякі навіть дякували за таку публікацію. Однак, зрозуміло, що знайшлись і ті, хто вирішив пожартувати щодо кількості квітів в кадрі: так, один з прихильників Лесі спитав, чи не фотографувалася вона в магазині квітів.

Варто зазначити, що всього лише за кілька годин нова фотографія Лесі Нікітюк набрала більше 90 тисяч лайків. Це не дивує, якщо згадати, що на ведучу підписані 3,6 мільйонів людей. Тож популярність зірки телебачення продовжує зростати.

Коментарі прихильників

Нагадаємо, раніше портал Hyser писав про те, що відома ведуча Леся Нікітюк показала роскішну фігуру. Так, зірка сфотографувалася прямо в ванній, а прихильники обсипають її компліментами.

Також повідомлялося, що ведучий шоу "Холостяк" Григорій Решетник розповів, чому Леся Нікітюк не буде наступною "холостячкою". Стало відомо, яку шукають героїню після Ксенії Мішиної.

Крім того, ведуча Леся Нікітюк здивувала своїх підписників неочікуваними кадрами. На фото зірка показала, як вона вирішила змінити свою зачіску.