MARUV сильно здивувала підписників новими кадрами в соціальній мережі

Популярна співачка MARUV регулярно радує своїх прихильників новими кадрами в соціальній мережі. На цей раз вона опублікувала нове відео, в якому вона вітає своїх прихильників зі святом. Крім того, неможливо не звернути увагу на образ відомої виконавиці.

Такий ролик співачка виклала в соціальній мережі до 8 березня, коли святкували Міжнародний жіночий день. Ганна Корсун (MARUV) привітала шанувальниць зі святом побажавши яскравих вражень та щастя. Можна помітити, що образ MATUV тут трішки відрізняється від того стилю, в якому її звикли бачити шанувальники в її кліпах, а також на сцені під час її шоу, де і сама співачка, і представники її шоу-балету вражають глядачів своїми спокусливими образами.

Якщо зазвичай співачка з’являється на сцені та перед камерами з яскравим макіяжем, то на цей раз вона вразила своєю природною красою. На обличчі артистки не так багато косметики: вона доповнила свій образ лише «стрілочками» та рожевим блиском для губ. Крім того, можна помітити на її одязі стрепи – таку деталь дуже часто використовують для створення спокусливих образів.

Варто зазначити, що відверті та спокусливі образи MARUV стали настільки популярні серед її шанувальників, що артистка навіть вирішила відкрити свій магазин одягу. Майже всі речі, в яких вона з’являється на публіці, тепер можна побачити в її магазині: це й білизна, і панчохи, і навіть сукні з латексу. Тож тепер прихильники співачки можуть не лише спостерігати за кумиром в таких образах, але й приміряти щось подібне власне на собі.

Нагадаємо, раніше портал Hyser писав про те, що співачка Ані Лорак здивувала прихильників привітанням з 8 березня. Правда, деякі підписники артистки зазначили, що фотографія вийшла занадто відвертою для привітання.

Також повідомлялося, що в мережі з’явилися нові подробиці особистого життя Філіпа Кіркорова. Як виявилося, ще до одруження з Примадонною він робив пропозицію іншій співачці.

Крім того, відома телеведуча Катерина Осадча вразила прихильників новим фото своєї родини. Перед камерою телезірка позувала в компанії своїх мами та бабусі. Одразу три покоління жінок!