Ані Лорак здивувала своїм фото та привітанням

Співачка Ані Лорак часто радує своїх численних прихильників новими фотографіями в соціальних мережах. При цьому артистка нерідко підкреслює свою фігуру спокусливим одягом. На цей раз вона вирішила привітати жінок з 8 березня. Правда, деякі прихильники розкритикували співачку за надто відвертий образ.

На своїй сторінці в соціальній мережі співачка написала про те, що жінки - це квіти нашого життя. Всім жінкам вона побажала щастя, а також щоб шлях завжди був встелений пелюстками. Ось тільки фотографія, яку додала Ані Лорак для такої публікації не всім здалася доречною: на знімку Лорак позує в темному боді з глибоким декольте, яке тільки підкреслює її жіночні форми.

В коментарях багато прихильників просто вирішили відповісти взаємністю, та привітали Ані Лорак зі святом. Також не забули і про побажання для її донечки Софії. Однак знайшлися й ті підписники, які вирішили розкритикувати публікацію Ані Лорак. За їхньою думкою, такий образ занадто відвертий для привітання 8 березня. Прихильники також припустили, що така "листівка" більше підійшла б для чоловіків, а не для жінок.

Коментарі в соціальній мережі

"Не знаю навіщо таке фото напівгола! Це привітання для чоловіків" ," зі святом Діва!", "Зі святом вас і Сонечку, шалено красива", - пишуть шанувальники в коментарях.

Варто зазначити, що таку фотографію Ані Лорак подивилися вже майже півмільйона людей. Такі цифри не дивують, адже в артистки більше 6,9 мільйонів підписників в соціальних мережах - саме стільки людей постійно слідкує за новими фотографіями Ані Лорак та чекає від неї нових знімків.

Нагадаємо, раніше портал Hyser писав про те, що співачка Ані Лорак здивувала неочікуваним образом. Артистка з'явилася перед камерою з коротким волоссям. В такому стилі співачку точно давно не бачили.

Також повідомлялося, що співачка Ані Лорак показала прихильникам свій новий спокусливий образ. Фанати артистки обсипають її компліментами.

Крім того, в соціальних мережах з'явилося неочікуване відео з концерту Ані Лорак.На цих кадрах можна побачити і саму співачку в спокусливій сукні, і її танцівників в дуже сміливих костюмах.