Знаменита співачка Ані Лорак близько тижня тому презентувала кліп на нову пісню «Наполовину» і відтоді невпинно ділиться з шанувальниками подробицями роботи над цим музичним проектом.

Варто відзначити, з моменту появи ліричної відеоісторії на YouTube, її подивилися близько 3,5 мільйонів користувачів, і вона опинилася на 4-й вкладці в розділі «тренди».

А в одній з нових публікацій в соціальній мережі Instagram Ані Лорак вирішила поспілкуватися з фанатами на тему образів в кліпі і з'ясувати, який з них більше припав їм до душі. На суд фоловерів знаменитість представила кілька фото - в чорному і блискуче-сріблястому вбраннях:

А потім продублювала кадри в Instagram-stories, але розмістила кадр, знятий з трохи іншого ракурсу. Вийшло ефектно і провокаційно, враховуючи глибину декольте…

Не секрет, що останнім часом на адресу Ані Лорак звучить багато критики через її експерименти над собою. За інформацією інсайдерів, знаменитість "подружилася" з пластичним хірургом і з його легкої руки, почала втрачати природну красу. Також вона помітно постройнела і деякі шанувальники закликають її бути розважливішими в боротьбі із зайвою вагою за осину талію і стрункі стегна.

Втім, за чутками, артистка перетворюється заради молодого бойфренда-російського саунд-продюсера лейблу Black Star Єгора Гліба. Сама Ані Лорак Їхні стосунки не коментує. Але в шоу-бізнесовому закуліссі переконані, що вона докладає максимум зусиль, щоб вигідно виглядати на тлі коханого, молодшого на 14 років.

Раніше "Hyser" писав про те, що Ані Лорак здивувала шанувальників несподіваною зміною іміджу.

Також наш портал розповів про те, що Ані Лорак була помічена в компанії привабливого молодого чоловіка.

Нагадуємо, що хейтери розкритикували Ані Лорак за надмірну худорлявість і безглуздий зовнішній вигляд.