Співачка Азіза розповіла про свій роман з Філіпом Кіркоровим

Про особисте життя Філіпа Кіркорова відомо не дуже багато, хоча всі його прихильники пам'ятають шлюб з Примадонною Аллою Пугачовою. Тепер же, передає інформаційний портал Дні, розповіла про свій роман з артистом відома співачка Азіза.

За її словами, познайомилися вони ще в 1987 році. Тоді артистка тільки починала свій шлях, а під час участі у відборі на один з конкурсів вона побачила Кіркорова. Філіпп вже тоді був впевнений в тому, що Азіза не просто поїде на той конкурс, але й переможе, як згодом і сталося. Після цього Філіпу знову з'явився в житті артистки.

Азіза згадує, що співак пропонував їй виступати разом. Всі квіти з концертів він дарував саме їй. Коли між зірками зав'язалися романтичні стосунки, то Азіза стала часто з'являтися вдома у Кіркорова. Артистка зазначила, що вона дуже добре пам'ятає маму співака, яка завжди пригощала гостей дуже смачними стравами. В результаті цей роман переріс в дуже серйозні стосунки.

Цікаво, що вже в 1990-х Філіп Кіркоров навіть робив пропозицію Азізі. Як пригадує артистка, навіть її мама дуже зраділа та підтримувала цей союз. Правда, весілля так і не відбулося, адже Азіза не відповіла згодою. Тепер артистка думає, що якщо б не її закоханість в відомого Ігоря Малахова (який був її охоронцем якийсь період), то вони з Кіркоровим все ж таки одружилися б. Варто нагадати, що вже в 1994 році Філіп таки одружився - вже на Аллі Борисівні (у шлюбі з Пугачовою Кіркоров був 11 років). Зазначається, що й сьогодні Азіза та Філіп Кіркоров підтримують дружні стосунки.

Нагадаємо, раніше портал Hyser писав про те, що в соціальних мережах з'явилося рідкісне відео, де на одній сцені можна побачити Тіну Кароль та Аллу Пугачову. Прихильники в повному захваті від такого архівного роліку.

Також повідомлялося, що гуморист та чоловік Алли Пугачової Максим Галкін привітав жінок з 8 березня. Зробив він це в компанії сина Гаррі.

Крім того, в мережі з'явилося нове фото Алли Пугачової. Зазначається, що в яскравому образі Примадонна з'явилася на дні народження відомо дизайнера Слави Зайцева.