Популярна співачка Maruv (Анна Корсун) опублікувала на сторінці свого мікроблогу пост, в якому в черговий раз довела, що володіє спокусливими формами.

Нещодавно артистка відзначила 30-річчя і тепер ще з більшим завзяттям демонструє фоловерам привабливість своїх «принад».

У соціальній мережі Instagram з'явилося відео, на якому Maruv одягнувшись в латексний наряд, виконала запальний танець. Look, в якому красувалася Анна дозволив гостям сторінки розглянути її фігуру з усіх ракурсів.

Свій образ Maruv доповнила стильним головним убором, а також високими рукавичками і масивними сережками геометричної форми.

У коментарях до посту підписники були щедрі на похвалу і компліменти на адресу знаменитості. Але, цілком очікувано, не обійшлося і без критики на адресу "королеви епатажу", що перетворює свої музичні виступи на провокаційні шоу:

До слова, на сторінці Анни Корсун в соцмережі, є багато кадрів, заради яких вона експериментувала з оголеною "п'ятою точкою" або прийняла неймовірну позу:

Maruv. Фото: Instagram

Maruv. Фото: Instagram

На зауваження з приводу надмірної пристрасті до оголення, Maruv, зазвичай, не відповідає і вважає за краще "творити" для тих, хто цінує красу жіночого тіла. Вона неодноразово опинялася в центрі уваги хейтерів і потрапляла в скандальні ситуації, але незворушно продовжувала самореалізовуватися на сцені.

До речі, є серед колег Maruv по естрадному цеху й ті, кому дуже імпонує її творчість. Наприклад, російський продюсер Йосип Пригожин вважає, що у співачки дуже талановита команда.

Раніше "Hyser" писав про те, що Maruv привітала себе з 30-річчям дуже оригінальним способом.

Також наш портал розповів про те, що Maruv була помічена в компанії відомого російського виконавця.

Нагадуємо, що Maruv позвасталась шанувальникам фігурою в купальнику.