Відома ведуча Катерина Осадча показала рідкісне фото з родиною

Відома телеведуча Катерина Осадча нерідко ділиться в соціальних мережах фотографіями з членами родини. На цей раз зірка телебачення виклала фото, де вона позує з мамою та бабусею. Варто зазначити, що жінки дійсно схожі одна на одну.

На знімку Катерина Осадча позує в елегантній сукні в горошок. Крім того, можна помітити яскравий макіяж та гарну зачіску. Перед камерою телеведуча з посмішкою обіймає своїх рідних - праворуч стоїть мати Катерини, а ліворуч - її бабуся.

Варто також звернути увагу і на стиль жінок. Мати телеведучої Ганна позує в брюках сірого кольору та темному гольфі. З окулярами такий образ виглядає дуже стриманим та стильним. Бабуся ведучої програми "Світське життя" позує в легкій блузі, темному кардигані, а також в дуже довгій спідниці. Жінка щасливо посміхається поруч з донькою та дорослою онукою. Катерина Осадча в соціальній мережі підкреслила, що на цій фотографії можна побачити одразу три покоління жінок її родини: виглядають вони поруч дуже щасливими. Крім того, можна помітити, як Катерина схожа на своїх маму та бабусю.

Саме родина в дитинстві стала для Катерини великою підтримкою: вже в юному віці вона займалася танцями, а в 13 років стала професійною моделлю. Звичайно, батьки точно внесли свій вклад в успіх доньки. В соціальних мережах Катерина нерідко викладає фотографії з мамою, а прихильники часто підкреслюють, що жінки дуже схожі. Тож тепер можна сміливо сказати, що шанувальники Осадчої знають і те, в кого телеведуча така витончена та красива, а також, як вона буде виглядати через багато років.

Катерина Осадча з мамою та бабусею. Фото: Instagram

Нагадаємо, раніше портал Hyser писав про те, що ведучу Катерину Осадчу розкритикували через костюм. В соціальній мережі стали активно обговорювати її образ на популярному шоу.

Також повідомлялося, що під час свого виступу на новому шоу Потап та Тіна Кароль здивували прихильників пристрасним поцілунком. Однак деякі шанувальники все ж не зрозуміли, до чого така поведінка.

Крім того, співачка Ірина Федишин показала, як сильно люблять її прихильники. В соціальній мережі артистка виклала фото, на якому можна побачити, як багато квітів і подарунків шанувальники принесли своєму кумиру.