У зв'язку з тим, що багато людей впевнені, що цукор є досить шкідливим продуктом для організму людини, багато хто віддає перевагу замінникам цукру. Однак не всі замінники відрізняються від звичайного цукру, і експерти вирішили назвати ті, які найменше завдадуть шкоди вашому організму.

Цю інформацію розмістили на порталі «24tv»

Багато людей віддають перевагу меду цукру, проте вони мають приблизно однакові поживні переваги, і вживання натуральних замінників, як правило, не дає особливих корисних речовин для організму.

Якщо вживати велику кількість замінників цукру, то можна собі тільки нашкодити. Це може спровокувати збільшення ваги та карієс.

Якщо ви хочете прибрати цукор зі свого раціону, то вам чудово підійдуть натуральні замінники цукру. До таких можна віднести: екстракт листя стевії, екстракт монахового фрукта, кокосовий цукор, який вважається реально натуральним, мед, що виробляється бджолами з квіткового нектару або виділень, а також інших комах шляхом ферментативної діяльності та випаровування води.

Крім цього, відмінно підійде кленовий сироп, так як він є популярним замінником цукру, і меляса, яка є темною, гірко-солодкою рідиною.

Читайте також:

Викликають сильний головний біль: названі продукти, від яких краще відмовитись

Краще зробити запаси: які продукти подорожчають через часті відключення світла

Артеріальна «мітла»: якими продуктами можна вивести холестерин із організму

Подорожчання молока, олії та сметани: що відбувається з цінами на ці продукти