Печінка є єдиним органом організмі, який здатний до регенерації. Клітини печінки можливо відновити. Хоча, зрозуміло, існують хвороби, при яких навіть регенерація не здатна допомогти.

На здоров'я печінки впливає генетика, спосіб життя і шкідливі звички. Якщо людина зловживає алкоголем, печінка страждає в першу чергу. Її потрібно чистити і відновлювати, щоб вона і далі справлялася зі своїми безпосередніми обов'язками. Багато лікарів вважають, що на здоров'я печінки впливають найзвичайніші продукти, які продаються в будь-якому супермаркеті, і часто є в кожному холодильнику.

Кава

Насправді кава не такий шкідливий напій, як про нього говорять кардіологи. Кава має антиоксиданти, які сприяють виведенню шлаків з печінки. Також кава не дозволяють утворитися жиру навколо печінки.

Зелений чай

Зелений чай володіє практично такими ж властивостями, як і кава. До його складу входять різні вітаміни і антиоксиданти. Також до складу напою входять катехіни, які позбавляють печінку від зайвого жиру.

Волоський горіх

До складу волоських горіхів входять жирні ненасичені кислоти омега-3, які благотворно впливають на клітини печінки. Також горіхи здатні зняти запалення.

Часник

Лікарі вважають, що часник допомагає при жировій хворобі печінки. У часнику міститься з'єднання сірки, яка допомагає печінці краще фільтрувати кров.

Зелень

Для здоров'я печінки необхідно в свій раціон додати багато свіжої зелені. Особливо корисною являє кінза. Крім загального оздоровчого ефекту, кінза володіє речовинами, які дозволяють вивести важкі метали з організму людини.

Раніше інформаційний портал Hyser повідомляв, що лікарі розповіли, як швидко побороти печію.

Нагадуємо, що кардіологи назвали ранні симптоми серцевого нападу у жінок.

Також портал Hyser інформував, що названо популярний продукт, який здатний ввести людину в стан коми.