Через те, що на території України останнім часом сильно погіршується ситуація з коронавірусом, українцям вирішили повідомити останні новини. У Міністерстві охорони здоров'я України офіційно заявили, що є кілька областей, які претендують на «червону» зону.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «РБК-Україна»

Потрібно повідомити, що в Україні продовжує погіршуватися ситуація з короновірусом. Все більше людей хворіють, а показники позитивного результату перевалили за 30 тисяч випадків за 24 години.

Через такі сумні розклади Міністерство охорони здоров'я України прийняло рішення назвати області, які найближчим часом можуть перейти в «червону» зону.

Є відомості про те, що вже пройшов брифінг, де головний санітарний лікар України Ігор Кузмін публічно заявив, що вже зовсім скоро такі області, як Волинська, Донецька, Житомирська, Закарпатська, Одеська Та Сумська можуть перейти в «червону» зону через екстремальну ситуацію з коронавірусом.

Ігор Кузмін підкреслив, що в даних областях дуже сильно загострилася ситуація з кількістю хворих людей на ковід.

Ігор Кузмін
Ігор Кузмін

Потрібно розуміти, що коронавірус готовий показати свою чергову хвилю, що говорить про те, що ситуація виходить з-під контролю, а червоні зони будуть знову рости по всій країні, в той час, як жовтих зон стає все менше.

Крім цього, є відомості про те, що ковидну тисячу будуть тепер давати і підліткам, а також розширювати можливість її застосування.

Українцям настійно рекомендують стежити за своїм здоров'ям і особистою гігієною. Необхідно дотримуватися всіх норм, щоб не потрапити в непередбачувану ситуацію і зберегти своє здоров'я і близьких людей.

Нагадаємо, що українцям назвали три умови, які можуть перемогти коронавірус.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", у мережі повідомили, що в Україні створили новий ковід-сертифікат.

Також портал "Hyser" писав, що українці продають ковидні тисячі за 650 гривень.