У зв'язку зі збільшенням числа випадків захворюваності коронавірусної інфекцією та ГРВІ в країні, і, зокрема, у Львівській області, в даному регіоні було прийнято рішення посилити карантинні обмеження.

Telegram-канал "Короновірус в регіонах" повідомляє, що посилення карантину буде введено з понеділка, 31 січня.

Уточнюється, що українцям з сьогоднішнього дня забороняється відвідування закладів громадського харчування, однак при цьому дозволяється адресна доставка замовлень і робота навінос.

Також заборонена робота ринків, продовольчих це не стосується.

Заборонено відвідувати спортзали, фітнес-центри, басейни. Однак заборона не поширюється на спортсменів національних збірних команд України та їх тренерів.

Також під забороною робота розважальних закладів і проведення всіх масових заходів (можливі деякі винятки).

Однак всі ці заборони не поширюються на людей, які пройшли повний курс вакцинації, тих, хто має негативний ПЛР-тест або тест на антиген, а також сертифікат про одужання від COVID-19.

Відзначимо, що станом на сьогоднішній день, 31 січня, по країні в цілому перевищено рівень захворюваності – при нормі не більше 75 випадків на 100 тисяч населення в країні цей показник становить 801. Найвищий рівень захворюваності в Івано-Франківській області, Сумській області та Тернопільській області.

Раніше Hyser писав про те, що лікарі виявили новий штам коронавірусу.

Також Hyser повідомляв, що коронавірус продовжує свою "чорну справу" в Україні.

Нагадавши, як дізнатися, у вашої дитини ковид або звичайний грип.