У Львівській області значно погіршилася епідемічна ситуація, у зв'язку з чим вже вживаються необхідні заходи.

Всього за кілька днів цей регіон опинився в трійці лідерів за добовим приростом. На тлі цього місцевою обласною комісією ТЕБ і НС було прийнято рішення посилити карантинні обмеження у Львівській області з понеділка, 31 січня. Про це пишуть "Вести".


Це означає, що всі ринки, крім продовольчих, закриються. Крім того, заклади громадського харчування не зможуть приймати клієнтів в залах, але замість цього їм дозволено здійснювати доставку і видавати замовлення на винос.

Проводити тренування в спортзалах і басейнах теж буде не можна. Винятки передбачені тільки для спортсменів національних збірних команд України та їх тренерів при дотриманні карантинних заходів.


Також на ринки, в спортзали та інші громадські місця будуть пускати тільки при наявності негативного результату ПЛР-тесту, зробленого не менше ніж за 72 години, експрес-тесту (термін дії результату 48 годин - Ред.), зеленого covid-сертифіката або сертифіката про одужання.

Разом з тим розважальні заклади теж поки працювати не будуть. Масові заходи будуть заборонені, крім офіційних спортивних заходів і матчів професійних спортивних клубів без глядачів. Знову ж таки, є умова: наявність у всіх учасників (відвідувачів, користувачів) зелених ковід-сертифікатів і негативного ПЛР-тесту або експрес-тесту.

Раніше "Hyser" писав про те, що українці одночасно заражаються ковідом і грипом.

Також наш портал повідомляв, що українців сповістили про нові карантинні заборони.

Нагадуємо, що Ляшко розповів про плани влади щодо вакцинації.