Продовжити своє життя на планеті Земля і поліпшити її якість цілком можливо. Зробити це може абсолютно будь-яка людина.

Відомий педіатр Євген Комаровський в ефірі програми "Хард з Влащенко" на телеканалі "Україна 24" розповів, як це можна зробити.

Найголовніше, що слід робити, це регулярні фізичні навантаження. Так, можливо, доведеться трохи спочатку змушувати себе, адже людський організм дуже ледачий. Але зате потім, ваше тіло і прекрасне самопочуття дадуть вам досягти великих висот.

Якщо людина перестає тренуватися і починає вести малоактивний спосіб життя, багато захисні реакції організму відключаються. Підсвідомість вважає, що в них немає потреби. І тоді "еволюція і боженька" отримує сигнал про те, що ця людина планеті Земля не потрібен.

Теж саме лікар говорить і про тему продовження роду, а саме активного заняття цим. Комаровський закликає людей не лежати і не плисти за течією, а" тріпатися", щоб Всесвіт розуміла, що ви" важливий механізм " в її світобудові.

"Дефіцит фізичних навантажень, як тільки ви перестаєте рухатися, еволюція або боженька отримує сигнал: ця людина не рухається, він еволюції не потрібен. Якщо ви перестаєте займатися сексом, ви також не потрібні. Тому тріпайтеся до останнього. Потрібно щось з собою робити, треба себе змушувати, врешті-решт. Це сигнали", - коротко і ясно пояснив Комаровський.

Також важливо, вважає Комаровський, емоційний стан людини. Медик впевнений, що людина повинна оточувати себе тільки позитивними людьми і всіляко захищати себе від негативних людей.

Лікар каже, що кожна зустріч з негативною людиною супроводжується викидом адреналіну, а також спазмом судин.

Раніше Hyser писав про те, що Комаровський розповів, чи вказує тяга до солодкого на таємні хвороби.

Також Hyser повідомляв, що названі продукти, які більше за інших викликають залежність.

Нагадаємо, що названі продукти, від яких потрібно відмовитися після 30 років.