У мережі розмістили дуже небезпечну і насторожуючу інформацію, яка стосується коронавірусу. Стало відомо, що на території Кіпру було виявлено гібрид "Дельти" і "Омікрона".

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Фокус»

Потрібно повідомити, що лікарям вдалося виявити чергову мутацію коронавірусу. У зразках 25 громадян на Кіпрі було виявлено мутацію. Важливо відзначити, що 11 осіб з 25 раніше були госпіталізовані з симптомами ковіда.

Професор кафедри біологічних наук кіпрського університету Леонтій Кострікіс заявив, що у нового варіанту є дуже великі подібності зі штамом «Дельта». Однак є і дуже дивні фактори, які говорять про те, що є і мутації зі штамом «Омікрон», що говорить про те, що вірус продовжує прогресувати.

Леонтій Кострікіс підкреслив, що раніше вчені з інших країн говорили про «Детьтакрон», але, ні в одній країні він ще не був виявлений, до цього моменту.

Новий штам коронавірусу, фото: youtube.com
Новий штам коронавірусу, фото: youtube.com

Крім цього, відомо, що люди, у яких був виявлений "Дельтакрон", раніше вже були в лікарні, щоб звернутися за допомогою до медиків з симптомами COVID-19, і були госпіталізовані. У решти 14 чоловік новий штам протікав без будь-яких симптомів в легкій формі.

Також, професор зазначив, що штам "Дельтакрон" може бути витіснений мутацією "Омікрон". Однак, фахівець закликає до того, що потрібно бути спокійними і не викликати паніки, так як цей гібрид, швидше за все, не викличе занепокоєння.

Пандемія коронавірусу. Фото: скріншот YouTubе
Пандемія коронавірусу. Фото: скріншот YouTubе

Потрібно нагадати про те, що на території Америки зовсім недавно був поставлений новий антирекорд. Місцеві медики повідомили про те, що за добу в США було зафіксовано понад 1 мільйон випадків захворювання коронавірусом.

Нагадаємо, що українцям назвали симптоми цирозу печінки.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", жителям України розповіли про нові сертифікати.

Також портал "Hyser" писав, українським пенсіонерам повідомили про те, що їм потрібно робити бустерну вакцину.