Відомий український лікар-педіатр, доктор Євген Комаровський зробив дуже важливо звернення. Він розповів про велику небезпеку популярних ліків для організму людини.

Відповідне звернення він оприлюднив на своїй YouTube-каналі «Доктор Комаровський»

Знаменитий український лікар настійно рекомендує не приймати серцеві краплі при болях в серці або при стресах.

"Часто наші бабусі, коли у них виникають болі в серці, або паморочиться голова, або взагалі вони нервують, або посварилися з дідусем, загалом, коли їм погано, вони п'ють серцеві краплі", – розповів Євген Комаровський.

Крім цього, доктор сказав, що в складі цих крапель знаходяться дуже небезпечні для організму інгредієнти, які заспокоюють людину. Ці краплі не захищають вас від інсульту або інфаркту, вони тільки притупляють біль на час.

Якщо людина відчуває біль в серці, йому необхідно звернутися до лікаря, а не бігти в аптеку за краплями.

Мільйонна аудиторія, яка дивиться і слухає Євгена Комаровського, не змогла пройти повз. України не стали мовчати після звернення лікаря і почали коментувати Відеоролик.

"Від наших лікарів толку немає,від слова зовсім,що терапевт,що кардіолог, проходили знаємо!!!", "Де бабусі, з пенсією 2200, знайти хорошого лікаря? Сімейний лікар-педіатр, тільки після інституту. Коли я хворіла і надала ренгеновский знімок, на питання-чи є у мене пневмонія, вона відповіла-звідки я знаю", "величезне вам спасибі за це відео!!!!! Сподіваюся розійдеться по Вашим підписникам і вони донесуть нарешті своїм родичам! Такі крапельки, як на мій погляд, забирають час і гроші і іноді (через скромність людей), на жаль життя. Звертайтеся до профільних фахівців, не займайтеся самолікуванням! Ще раз спасибі за тему, дуже хочеться більше відео на тему ССЗ . Спасибі", - залишають коментарі українці під відеороликом.

Коментарі
Коментарі

Нагадаємо, що українцям розповіли, чим може бути небезпечний омлет.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", українцям назвали приховані симптоми раку у чоловіків.

Також портал "Hyser" писав, що Євген Комаровський розповів про тягу до солодкого.