Експерт розповів про те, що деякі варіанти вживання яєць можуть сильно шкодити здоров'ю

Багато українців, роблячи собі яєчню або омлет часто роблять його більш поживним і смачним, додаючи до яєць ще якісь продукти, найчастіше-ковбасу. Лікар-дієтолог і кандидат медичних наук Михайло Гінзбург звернув увагу українців на те, що будь-яка ковбаса, яку люди обсмажують з яйцями, робить блюдо тільки менш корисним, а для окремих категорій людей навіть особливо шкідливим. Про це повідомляє iнформаційний портал "Golos.ua".

Так, Гінзбург посилається на результати досліджень, в яких йдеться про те, що смажене червоне м'ясо в розмірі 50 грамів разом з яйцями в день відчутно підвищує ймовірність розвитку раку підшлункової залози і товстої кишки, а також наближає виникнення атеросклерозу.

Гінзбург пропонує українцям якщо не повністю відмовлятися від яєчні і омлету з ковбасою, то хоча б не їсти цю страву регулярно. Що стосується корисних способів вживання яєць, дієтолог зазначив що благотворніше всього на організм впливають яйця пашот.

Нагадаємо, раніше експерти розповіли, що у людей з групою крові III (B) повинен бути особливою раціон. Людям з такою групою крові бажано вживати зелені овочі, яйця, деякі види м'яса, такі як оленина і баранина, а також нежирні молочні продукти. Одночасно з тим таким людям небажано вживати кукурудзу, гречку, помідори, кунжут і арахіс, оскільки ці продукти уповільнюють метаболічні процеси і сприяють збільшенню маси тіла.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що стало відомо, яка популярна закуска підвищує ризик недоумства.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що стало відомо, в яких дев'яти зонах зняли обмеження червоної зони.

Також "Hyser" писав, що Комаровський висловився про шкоду молока.