Є дієві методи, які допоможуть зберегти прекрасне самопочуття навіть після вживання алкоголю.

Для того, щоб мінімізувати вплив алкоголю на організм, потрібно дотримуватися лише кілька простих правил. В першу чергу важливо пам'ятати про те, що спиртним краще не зловживати. Так, два келихи вина за вечір цілком буде достатньо, стверджують фахівці. Про це пише "Жіночий світ".

Експерти розповіли, як правильно пити алкоголь, щоб уникнути похмілля, фото: YouTube

Також необхідно дотримуватися інтервалів між вживанням спиртних напоїв. Наприклад, можна чергувати вино з водою з додаванням лимона, що прискорить в результаті виведення алкоголю з організму.

Крім того, рекомендується перед вечіркою чимось перекусити, можливо жирною їжею. Відмінно підійде бутерброд з хлібом і сиром або авокадо. Якщо знехтувати цією рекомендацією, то сп'яніння від вживання спиртного настане дуже швидко, від чого в рази збільшиться ризик сильного похмілля.


Тим часом правильно закушувати теж потрібно вміти. В якості закуски не підійдуть фрукти, солодощі, горішки, які краще замінити на білки і овочі. Вони здатні уповільнити всмоктування спирту і цукру в кров.

Курити при вживанні алкоголю теж не найкраще рішення, оскільки від цього так само можна швидше сп'яніти. Від прийому медикаментів теж варто відмовитися, адже це спровокує не тільки похмілля, а й отруєння. Соком або газованою водою спиртне не можна запивати з тієї причини, що це теж загрожує швидким сп'янінням і сильним похміллям на ранок.

Раніше "Hyser" писав про те, що був названий алкоголь, де майже немає спирту.

Також наш портал повідомляв, що блогерка показала, як швидко позбутися похмілля.

Нагадуємо, що були названі алкогольні напої, які можна вживати в спеку.