Стало відомо, які симптоми можуть говорити про наявність чоловічого раку

Рак передміхурової залози, який також часто називають чоловічим раком, є досить поширеною проблемою, що фіксується по всьому світу, ця хвороба вражає кожного восьмого чоловіка. Існує ряд симптомів, які дозволяють визначити наявність хвороби поки не стане занадто пізно. Британський лікар-уролог Пітер Холі розповів про те, що вказує на наявність хвороби. Про це повідомляє iнформаційний портал "Medicforum".

Так, експерт назвав чотири симптоми, ігнорувати які не можна. Першою ознакою є зміна туалетних звичок. Слабшання струменя при сечовипусканні, паузи і відчуття не до кінця спорожненого сечового міхура після виходу з туалету є дуже серйозними симптомами, з якими варто звертатися до лікаря.

Про хворобу також може свідчити біль в області паху або яєчках. Поширення раку також може виражатися у вигляді болю в спині.

Не варто ігнорувати різні шишки і ущільнення. Все це є сигналом до негайного відвідування лікаря. Також варто приділяти увагу зміні форми або розміру яєчок.

Іншим явним симптомом є наявність крові в сечі або спермі. Подібне може свідчити не тільки про рак передміхурової залози, проте явно говорить про те, що з чоловічим здоров'ям явно щось не так.

Холі зазначає, що виявлення раку простати є найважливішим моментів в успіху його лікування, тому не варто чекати, поки симптоми будуть розвиватися або погіршуватися. Ризик розвитку раку простати підвищується у чоловіків старше 50-років.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що стало відомо, яка популярна закуска підвищує ризик недоумства.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що стало відомо, в яких дев'яти зонах зняли обмеження червоної зони.

Також "Hyser" писав, що Комаровський висловився про шкоду молока.