Практично кожна людина, яка прекрасно бачить, переживає, щоб зберегти свій зір якомога довше і це можливо, якщо стежити за здоров'ям своїх очей.

Медики, перш за все, радять регулярно перевіряти зір, кинути палити і дотримуватися здорової дієти, пише "Ехргеѕѕ". Крім того, вони назвали шість основних продуктів, які поліпшать зір і допоможуть захистити очі від впливу шкідливих факторів.

Перше-це риба. В даному продукті міститься велика кількість Омега-3, яка допомагає зберегти здоров'я сітківки і поліпшити зір. Дослідження показують, що регулярне вживання даного продукту може запобігти таким станам, як дегенерація жовтої плями або глаукома.

Рыба, фото: скриншот You Tube
Рыба, фото: скриншот You Tube
Рыба, фото: скриншот You Tube

Друге - яйце. Справа в тому, що в жовтках містяться вітаміни, необхідні для підтримки зору, а саме вітамін А, лютеїн, зеаксантин, цинк.

Куриные яйца. Скриншот с видео на Youtube
Куриные яйца. Скриншот с видео на Youtube
Куриные яйца. Скриншот с видео на Youtube

Третє - це морква. В її складі знаходиться велика кількість вітаміну А і бета-каротину, які допоможуть зберегти здоров'я очей.

Морковь
Морковь
Морква, фото: соцмережі

Чверть - мигдаль, який багатий вітаміном Е.даний вітамін робить вашу шкіру красивою, м'якою і гладкою, але він також може поліпшити ваш зір і знизити ризик катаракти.

Миндаль
Миндаль
Миндаль

П'яте-це кал. Капусту не дарма називають суперпродуктом, адже вона багата антиоксидантами, включаючи лютеїн і зеаксантин, які можуть допомогти знизити ризик розвитку серйозних захворювань очей, таких як катаракта і дегенерація жовтої плями.

Шосте-це апельсин, в яких міститься вітамін С і одна з його функцій підтримувати здоров'я кровоносних судин в очах, що важливо для їх здоров'я.

Свежий апельсиновый сок
Свежий апельсиновый сок

Раніше Hyser писав про те, що ця популярна каша здатна завдати серйозного удару по здоров'ю.

Також Hyser повідомляв, що названі приховані ознаки діабету.

Нагадаємо, що названі напої, які наближають старість.