Нерідко власники зайвої ваги прагнуть якомога швидше підкоригувати фігуру, особливо перед свято або будь-якими важливими заходами. Але не варто забувати, що безпечне зниження ваги – це процес досить складний і довгий.

Однак ті, кому все-таки вдалося схуднути, говорять про те, що докладені зусилля того коштували. Щоб трохи прискорити схуднення і знайти фігуру мрії, наприклад, до Нового Року, можна скористатися простими порадами. Про це пише портал Голос.

До кожного прийому їжі потрібно додавати білок

Білок в раціоні допомагає позбутися від постійного " Жору» і бажання їсти, а також прискорює метаболізм і зберігає м'язову масу. Високоякісний білок міститься в пісній яловичині, курячій грудях, рибі і грецькому йогурті.

Включіть в раціон жири і вуглеводи

Худне людині для гарного самопочуття і нормального стану здоров'я необхідно отримувати не тільки білки, але і вуглеводи з жирами. Крім того, важливо не забувати про те, що організм потребує вітамінів, мінералів і клітковини.

Вважайте калорійність напоїв

Враховуйте, що практично у всіх напоях, крім води, містяться калорії. Якщо протягом вживати газовану воду, соки, солодкий чай або каву з добавками, то обов'язково потрібно розраховувати калорії в їх складі.

Якісний сон

Недолік сну провокує бажання вдосталь насититися фастфудом або, наприклад, з'їсти тарілочку пельменів пізно ввечері. Недосип підвищує рівень кортизолу в організмі, а цей гормон відповідає за стрес. Надлишок цього гормону сигналізує про те, що пора починати збільшувати жирові запаси. А тому, якщо рішення схуднути серйозне і обдумане, то дотримання режиму сну дуже важливо.

Тренуватися

Регулярний спорт-запорука підтягнутого тіла. Але для досягнення максимального ефекту в схудненні, є сенс міняти програму тренувань. Різноманітні фізичні навантаження допомагають уникнути ефекту "плато" - це явище, при якому вага" стоїть "на місці і наполегливо" не зсувається " з місця.

Раніше "Hyser" писав про те, що названий найшкідливіший для печінки напій.

Також наш портал розповів про те, що фахівці порадили чоловікам, як правильно складати раціон.

Нагадуємо, що названо 10 продуктів, які зміцнюють серце.