Вересень - ідеальний час для посадки зимової цибулі, і вибір правильного сорту має вирішальне значення для гарного урожаю та чудового смаку.

Так, агрономи назвали деякі з кращих сортів зимової цибулі, які процвітатимуть у холодну погоду і володітимуть чудовим смаком.

Штутгартер Різен.

Цей популярний німецький сорт відомий своєю високою урожайністю та великими ароматними цибулинами. Він має високу концентрацію вітаміну С і потребує мінімального догляду. Крім того, він стійкий до багатьох поширених захворювань.

Августа.

Цибуля Августа, що походить з Голландії, дає ранній і рясний урожай. Відома своєю морозостійкістю, ця цибуля також стійка до стрілкування, що робить його надійним вибором для зимової посадки.

Булат.

Він невеликий і компактний, але добре зберігається, до року без охолодження. Ця цибуля має приємний смак та високу стійкість до хвороб.

Балстар F1.

Надранній сорт Балстар F1 стійкий до морозів та швидко росте навесні. Він виробляє великі, соковиті цибулини з тривалим терміном зберігання та добре переносить транспортування.

Посадка цибулі
Посадка цибулі

Радар.

Він може похвалитися сильним імунітетом до хвороб та стресу. Його легко доглядати, він дає великий урожай і не дає насіння. Його цибулини соковиті з легкою гостротою.

Шекспір.

Завдяки щільній шкірці та красивому зовнішньому вигляду цибуля Шекспір ​​дає соковиті, ароматні плоди. Він морозостійкий, вимагає мінімального догляду та майже завжди дає високий урожай.

Сеншуй Еллоу.

Цей сорт винятково стійкий до шкідників та хвороб. Він виробляє великі, соковиті цибулини, що ідеально підходять для маринування або салатів, і забезпечує переваги тривалого зберігання та транспортування.

Читайте також:

Царський план на новий урожай наступного року: що потрібно і не можна садити після збирання помідорів

Урожай полуниці буде в рази більшим у наступному році: секрети догляду на зиму

Як вирощувати огірки у мішках восени: свіжий урожай хрустких буде аж до морозів