Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк нещодавно поділилася своїм замилуванням своїми кумирами. У коментарі «Новому каналу» вона розповіла, що у підлітковому віці вона захоплювалася Брітні Спірс.

Також Нікітюк виділила Андрія Данилка як значну фігуру в українських розвагах, сказавши, що він проклав шлях українському гумору та артистам у розмовному жанрі.

Вона висловила йому глибоку повагу, зазначивши, що його вигляд досі змушує її плакати, що підкреслює його величезний вплив на неї та індустрію.

Андрій Данилко: скрін з відео
Андрій Данилко: скрін з відео

«З українських знаменитостей єдина зірка неосяжної величі, яка, я вважаю, відкрила дорогу українському гумору та українським артистам розмовного жанру - це Андрій Данилко. Я досі, коли його бачу, починаю плакати. Не знаю, чому в мене такі емоції, але якось так стається. Дуже поважаю Андрія Михайловича, бо вважаю, що свого часу він відкрив дорогу для нас усіх», - сказала вона, як пише видання «gazeta».

Вона також зазначила, як молоде покоління зірок швидко сягає слави та керує своєю кар'єрою, припустивши, що її досвід тепер більш актуальний для її близьких колег, а не для нової хвилі талантів.

Скрін публікації Лесі Нікітюк
Скрін публікації Лесі Нікітюк

«Зараз така молодь, що вони самі швиденько стають зірками, мають одразу безліч менеджерів та легко справляються з усіма задачами. Тому свій досвід залишаю тільки для близьких людей, з якими працюю чи хочу працювати в команді», - додала Леся Нікітюк.

Читайте також:

Ого, які помідори: Леся Нікітюк "попалася" навпочіпки в кущах

Олег Винник засвітився у центрі: "Ніби чудес не існує"

Анна Кошмал раптово "вийшла з тіні" і вразила новими формами: "Тепер у мене..."