Українська актриса Рита Бурковська оголосила, що вступила до лав Збройних сил України. Вона поділилася цією новиною у своєму Instagram, показавши, що хоча вона працює у ЗМІ з початку повномасштабної війни, вона відчуває, що зараз настав час взяти на себе велику відповідальність, безпосередньо захищаючи Україну на полі бою.

Рита Бурковська
Рита Бурковська

Бурковська вже прийняла присягу і висловила впевненість у тому, що це було правильне рішення. Хоча їй подобалася її робота у ЗМІ, оскільки вона отримала цінні навички від провідних журналістів, вона вважає, що зараз саме час послужити своїй країні.

Рита Бурковська
Рита Бурковська

«Присягу склала. Отже, я приєдналася до ЗСУ. Напевно, ви знаєте, що я акторка. Останні 2,5 роки я працювала з медіа. Ми зробили багато корисних речей і важливих історій. Я багато чого навчилась у найкращих журналістів. Ці скіли вже не пропадуть. Але час брати більшу відповідальність на себе і я це роблю з радістю», - сказала вона.

Рита Бурковська
Рита Бурковська

Крім цього, актриса визнала, що, хоча вона хотіла б повернутися до акторства, відпочити та зайнятися своїми особистими захопленнями, ці заняття можуть почекати до закінчення війни. Нині її пріоритетом є захист України, і він висловив гордість тим, що служить разом із тими, кого вона назвала «кращими».

Читайте також:

Анна Кошмал раптово "вийшла з тіні" і вразила новими формами: "Тепер у мене..."

Оля Полякова після чуток про зраду "поставила крапку над і": такого ще не бачили

Леся Нікітюк у мікротрусах відстовбурчила пружний "персик" крупним планом: Оля Полякова "тренд" задала?