Танцюрист і хореограф Влад Яма став розчаруванням для українців з початку повномасштабної війни, адже він втік у США з родиною та буквально забив про Батьківщину.

Потім він оскандалився з "допомогою для ЗСУ" у вигляді валізи зі смітника. Наразі Влад Яма продовжує відчувати нерви українців своїми публікаціями у соцмережах.

Влад Яма. Фото: YouTube
Влад Яма. Фото: YouTube

Танцюрист відзначив 10 років шлюбу з коханою.На світлині Влад Яма у весільному костюмі позує разом зі своєю дружиною Ліліаною Кудлай, яка одягнена у розкішну сукню з фатою. Фотограф спіймав пару у ритмі танцю.

"Я закоханий. Офіційно – 10 років", – підписав англійською мовою цю світлину танцюрист.

Мережа бурхливо відреагувала на цю світлину. Багато хто вітав пару, бажаючи якомога більше років разом. Але серед підписників Влада є і ті, хто не вважає такий показ радості й щастя на публіці доречним, коли у рідній країні продовжується війна. Ось кілька коментарів:

"А в нас Харків ї***ать кожного дня"; "Вважаю це дно публічним людям, які протизаконно покинули країну, постити в мережі безтурботне лакшері життя в час, коли в нашій рідній країні така непроста ситуація"; "Тото радості, а може ти на 0 прийдеш станцюєш, чоловіків наших заміниш"; "Все рівно він коментарі почистить. Таких українців можна і громадянства позбавляти. За сім’ю не кажу нічого. А от за нього то так"...

Читайте також:

Олена Шоптенко висловилась про втечу Влада Ями з України: "Треба гідно жити".

Влад Яма, який виїхав до США, вирішив показати, як тепер виглядає його дружина.