Кінець осені не найкращий час для ухвалення важливих життєвих рішень, вважає астролог Олена Максимова, яка радить не робити великих змін під час поточного коридору затемнень. Натомість вона пропонує провести час, займаючись приємними та звичними справами.

Максимова зазначає, що після закінчення періоду затемнень жовтень принесе більший успіх і більш плавний прогрес, особливо у фінансових питаннях.

Овни, Тельці і ​​Терези та Раки, як очікується, будуть насолоджуватися особливо сприятливим періодом, а їхня наполеглива праця приведе до позитивних результатів.

Овен.

Довіртеся до своєї інтуїції. Уникайте форсування подій, тому що те, що вам дійсно потрібно, прийде легко.

Телець.

Зосередьтеся на важливих завданнях, особливо фінансових. Домашні справи принесуть задоволення, а будь-які нові покупки будуть приємними.

Близнюки.

Родичі можуть втручатися у ваші особисті справи, залишаючи вас розчарованими. Зробіть перерву та зосередьтеся на роботі чи навчанні, щоб уникнути напруги будинку.

Рак.

Секрети можуть вийти назовні, змусивши вас здивуватися. Уникайте перевтоми; замість цього знайдіть час, щоб відпочити та поспостерігати, як розгортається карма.

Лев.

Звертайте увагу на дії своїх друзів. Вони можуть несвідомо підказувати про ваші наступні кроки в житті.

Діва.

Мотивація буде низькою, що ускладнить зосередження на роботі. Важливі зустрічі та поїздки слід перенести. Проведіть час, відпочиваючи із сім'єю.

Знаки Зодіаку
Знаки Зодіаку

Терези.

Ділові питання, розпочаті до полудня у суботу, швидше за все, призведуть до фінансового успіху. Зміни в особистому житті чекають на тих, хто готовий прийняти новий досвід і піти на ризик.

Скорпіон.

Уникайте стресу та зосередьтеся на своїх останніх досягненнях. Ви можете отримати інтригуючі пропозиції наприкінці вересня, але двічі подумайте перед тим, як погоджуватися на нову роботу — вона може не відповідати вашим очікуванням.

Стрілець.

Відмовтеся від планів подорожей або проведення великих зборів, тому що ви можете відчути себе виснаженим. Зосередьтеся на роботі, яка забезпечує стабільний дохід, і не думайте про майбутнє надто багато.

Козеріг.

Проведіть час на відкритому повітрі для натхнення. Шопінг принесе радість, імовірні вигідні пропозиції. Тримайтеся подалі від колишніх коханих та уникайте відновлення старих стосунків.

Водолій.

Натхнення буде оточувати вас. Дотримуйтесь своєї роботи та не шукайте приводів для втечі. Надайте підтримку близьким, яким зараз можуть знадобитися ваші поради та сила.

Риби.

Фінансове полегшення вже у дорозі, що допоможе покращити ваше становище. Використовуйте цю можливість, щоб інвестувати у предмети домашнього вжитку. Якщо ви відчуваєте біль у спині, подумайте про відвідування мануального терапевта.

«Везтиме Овнам, Тельцям, Ракам і Терезам. Працьовиті та наполегливі будуть досягати своєї мети і шаленітимуть від успіху», - каже астрологіня Олена Максимова.

Читайте також:

Яку долю несе місячне затемнення: прогноз кожного знака Зодіаку на кінець вересня

Вересень принесе гроші та удачу: 3 знаки Зодіаку, які отримають усе, чого так довго чекали

Вересень – найгірший місяць для одного знака Зодіаку: на кого чекають серйозні випробування