Багато хто вже звикли до висловлювань Медведєва, які він робить у не зовсім тверезому стані. Йому можна пробачити – пристрасть до важких доз алкоголю є його хобі.

У Лаврова теж дивують заявами чи не щотижня. Наприклад, що Єлизавета II у молодості воювала проти Степана Бандери . Ну, у Лаврова – це старече. Вік бере своє.

Але є серед прихильників Путіна і ті, хто хоче "підлизати" кремлівському вождеві і намагаються зняти ролики, які, зрештою, ганьблять і їх авторів, і бункерного президента Росії. Один із таких прикладів – один із керівників "народної міліції ДНР" Едуард Басурін.

Посивілий ставленик Кремля з похмурим обличчям, більше схожий на вчителя, що спився, допризовної підготовки юнаків (таке було в багатьох радянських школах), намагається підтримати свого кумира Путіна, але, на жаль, щось різко пішло не так. Басурин начебто й хотів би підтримати Путіна, але раптом ляпнув, що в "ДНР" крадуть на благо вітчизни.

"Нещодавно Володимир Володимирович Путін, президент Російської Федерації, говорив про наших воїнів, як вони воюють. І він там сказав фразу, що вони воюють за свою батьківщину. Я трохи з ним не згоден, може, я не правий, не маю права, але ... Ми крадемо за батьківщину", - сказав бойовик Басурін.

Можна лише уявити, якого розміру страусине яйце знесе Басурин, коли зрозуміє, що він ляпнув. Але відео вже не видалити, "воруйте" далі, Едіку…

Читайте також:

Важлива заява Зеленського: майже всю Харківську область звільнено

Оточення Путіна вже говорить йому про відставку, процес пішов, - експерт

Збиваємо гречку з яйцями і додаємо сметану: незвичайний рецепт швидкої вечері