У мережі розмістили дивовижну інформацію, присвячену популярним автомобілям Лада. Є відомості про те, що просто неба було виявлено справжній «цвинтар» рідкісних покинутих автомобілів Лада, які привернули чимало уваги в мережі.

Справа в тому, що нещодавно в мережі з'явилися кадри унікальних прототипів АВТОВАЗу. Так, це говорить про те, що на звалищі просто неба можна виявити такі концепти, які зроблені лише в одному екземплярі. Однак ці автомобілі знаходяться не в кращому стані, оскільки вони вкрилися пилом та павутинням.

Важливо повідомити, що унікальні знімки цих автомобілів було зроблено у Тольятті на території Паркового комплексу історії техніки імені К. Г. Сахарова.

Якщо звернути увагу на ці знімки, то можна припустити, що вони були зроблені влітку. Саме тому ці машини стоять просто неба, зазвичай вони зберігаються в ангарах.

Варто приділити особливу увагу такому екземпляру, як ВАЗ-1121 Ока 1990 випуску, який має 3-циліндровий 1-літровий двигун. Також в очі впадає Ока-2 1998 року і прототип Ока-2, який зроблений на агрегатах ВАЗ-2108.

Читайте також:

Їх було всього 400 штук: як виглядала дуже рідкісна "Волга", про яку мало хто знав

Без табуретки не залізеш: як виглядала повнопривідна "Волга", на якій Брежнєв їздив на полювання

Ідеально підходить для села: українець зібрав незвичайний "Запорожець"

Про таку можна було тільки мріяти: як виглядала рідкісна Лада "Наташа" з відкидним верхом