Дивним чином було виявлено неймовірно рідкісний автомобіль "Москвич Дует 2", який перебуває в ідеальному стані. Так, ця рідкісна машина викликала справжній ажіотаж, бо про неї майже ніхто навіть не чув.

Дану новину розмістили на порталі, присвяченому автомобілям «myautocom»

Насамперед треба повідомити, що таких дводверних Москвичів було зроблено лише кілька екземплярів. Вони можуть стояти цілий стан, оскільки їх було випущено кілька одиниць.

Справа в тому, що недавно було знайдено Москвич Дует 2 в ідеальному стані, оскільки його реставрацією та відновленням займалося конструкторське бюро імені Смирнова. А, як відомо, вони займаються лише дуже рідкісними екземплярами.

Цю машину знайшли в одного із фанатів Москвичів. Машина, про яку зараз йдеться, має лише 15 тисяч кілометрів пробігу та заводський ЛКП бордового кольору. Його було перефарбовано та встановлено нові диски від такої самої марки «Дует 1». Салон цього екземпляра був повністю перероблений, це чітко зрозуміло після того, як поглянути на нього.

Важливо відзначити, що ця машина була повністю відновлена ​​та відправлена ​​замовнику. Вона стала найяскравішим представником АЗЛК 2000-х років. Так, ціна на авто досягатиме цілі статки через свою рідкість. Мало того, вона дорожчатиме з кожним роком через свою унікальність.

Читайте також:

Справжня ракета: як виглядав Москвич-412, який працював на водневому паливі

Навіть знімався дах: як виглядав стильний кабріолет Москвич-408 "Турист"

Солона карамель: у Каліфорнії помітили "Запорожець" незвичайного кольору. Відео