У мережі з'явилися кадри одного із старих унікальних суперкарів. Так, дуже незвичайний і неймовірно рідкісний De Tomaso Pantera 70-х років було знайдено просто на вулиці, де він простояв багато років.

Як відомо, De Tomaso Pantera вважається один із найкращих суперкарів за всю історію. Дуже крута фірма в Італії De Tomaso зробила таких машин лише 7260 штук у період з 1971 по 1992 рік. Саме один із таких автомобілів випадково знайшли просто на вулиці.

На превеликий жаль, час виявився нещадним для цього De Tomaso Pantera. Його колеса спустилися, кузов поіржавів, а салон покрився павутинням. Однак його шибки - цілі і навіть декор залишився недоторканим, що говорить про те, що цей автомобіль не намагалися пограбувати або розібрати.

Щодо історії суперкара, то дизайном цієї машини колись займався Том Тьярд у 1967-1971 роках. Спочатку на De Tomaso Pantera ставилися двигуни потужністю в 330 кінських сил, що досить багато, особливо на ті часи. Повідомляється, що він міг розганятися до сотні за 5.5 секунд.

Вже в 1972 році на De Tomaso Pantera було встановлено двигун 4 Bolt Main Cleveland. Це говорить про те, що суперкар почав відповідати ухваленню в Сполучених штатах Америки.

Читайте також:

Спортивний Запорожець і не тільки: як виглядали найрідкісніші українські автомобілі

Дідусь нікому не показував: у Канаді знайшли занедбаний гараж, де ховали рідкісні автомобілі. Фото

Чорний ворон: в Україні продають унікальний автомобіль 1937 року. Фото

Водіям на зауваження: як не «вбити» акумулятор автомобіля в мороз