Усі автомобілісти чудово чули про таку модель від ВАЗ, як «десятка». Так, цей автомобіль почав масово вироблятися в ХХI столітті, а його незліченні модифікації можуть вражати свідомість. Є безліч екземплярів, про які навіть ніхто і не знав, саме тому в мережі вирішили показати унікальні кадри цих автомобілів.

Як відомо, перші кілька екземплярів модифікованих «десяток» з'явилися ще 1986 року. Дані машини залишилися лише прототипами, але їхній дизайн був цілком звичним для тих часів, що натякає на те, що значної уваги вони не отримали.

Вже через 10 років у Москві, в одному із салонів була представлена ​​справжня сенсація – ВАЗ-21106, який мав неофіційну назву «Жовта акула». Ця машина отримала 2-х літровий мотор Opel, який мав неймовірних 150 кінських сил. Цей автомобіль вважався спортивним, оскільки він міг розвивати швидкість до 200 кілометрів на годину, і це 1996 року.

ВАЗ-21108 також заслуговує на особливу увагу. Він виглядає як лімузин, тому що його збільшено на 175 мм. Такими машинами зазвичай перевозили ВАЗівське начальство. Однак згодом ці машини випускатися перестали, оскільки базу вирішили збільшувати до 3142 мм. На таку довгу машину не знайшлося своїх поціновувачів.

Крім цього, є і ВАЗ-2110Т, що вироблявся наприкінці 1990-х. Ці модифіковані машини робили у поодиноких екземплярах.

Читайте також:

Зараз би від них кидалися: як виглядали невідомі моделі ВАЗ

Робили за спецзамовленням: у мережі показали дефіцитну модель автомобіля ВАЗ

У Росії все погано: через потужні санкції "АвтоВАЗ" відмовився від випуску свого єдиного кросовера