У мережі розмістили інформацію про один унікальний і неймовірно рідкісний ретро автомобіль. Так, є відомості про те, що у столиці Франції на аукціон було виставлено легендарний спорткар Alfa Romeo 6C 2300 Mille Miglia Berlinetta 1938 випуску.

Як відомо, Alfa Romeo 6C 2300B вважається одним із найвідоміших екземплярів італійських автомобілів. Таких машин випущено всього 107 екземплярів, що говорить про свою рідкість, унікальність і дорожнечу.

Важливо відзначити, що ці італійські машини успішно виступали в гонках, де показували відмінні результати.

У цього спорткара коштує 2,3-літровий двигун Alfa Romeo 6C 2300B. Він може похвалитися 95 кінськими силами та може розігнатися до 145 км/год завдяки п'ятиступінчастій механічній КПП.

Потрібно віддати належне дизайну цього автомобіля. Його кузов зроблений в італійському ательє Touring, що говорить про те, що він виглядає просто неймовірно. Є інформація про те, що існує лише 7 купе Alfa Romeo 6C 2300B з таким дизайном, що натякає на те, що він стоїть цілий стан. Саме цей екземпляр відрізняється своїм унікальним та неймовірно красивим дизайном.

Alfa Romeo належав цілих 33 роки одному власнику - колекціонеру Мішелю Довазу. У 2007 році цей Alfa Romeo 6C 2300 Mille Miglia Berlinetta реставрували, і він отримав кілька нагород на престижних виставках США.

За цей легендарний автомобіль просять неймовірних півтора мільйони євро.

Читайте також:

Дідусь нікому не показував: у Канаді знайшли занедбаний гараж, де ховали рідкісні автомобілі. Фото

Чорний ворон: в Україні продають унікальний автомобіль 1937 року. Фото