Українці настільки сильно прижилися у сусідній Польщі, що іноді навіть не помічають, що перебувають у гостях, а не вдома. А тому продовжують поводитися там також зухвало як в Україні, періодично порушуючи всілякі закони та розпорядження.

Так один українець показав себе у всій красі та заробив три штрафи на загальну суму 6,5 тис. злотих (понад 55 тис. грн). Докладніше про це інформує ТСН, посилаючись на сайт Люблінської поліції.

Інцидент трапився у гміні Лопенник-Наджечни Люблінського воєводства. 38-річний чоловік з українським громадянством їхав національною дорогою зі швидкістю 135 км/год, замість максимально дозволених 50 км/год. Окрім цього, українець кілька разів йшов на обгін, що помітили поліцейські.

Спочатку чоловік отримав два штрафи: на 1,5 тисячі злотих (близько 12 825 грн) за перевищення швидкості та 2 тисячі злотих (до 17 100 грн) – за обгін. Однак на цьому пригоди "шумахера" не скінчилися. Через 30 км його знову зупинили поліцейські через те, що він їхав зі швидкістю 110 км/год. Водію знову виписали штраф — 3 тис. злотих (25 650 грн), бо нове порушення трактували як повторне.

У результаті за 30 км шляху українцю "вліпили" штраф 6,5 тис. зл. Крім грошових неприємностей, громадянину України додали бюрократичних - вилучили права водія.

Читайте також:

Вони притягують даму з косою: названі марки авто, які мають «погану» славу.

Потім пошкодуєте: які речі в жодному разі не можна залишати взимку в машині

Не стало легендарного гонщика: не впорався з керуванням та розбився на снігоході