У мережі розмістили публікацію про унікальний і неймовірно рідкісний лімузин, якому понад 90 років. Так, на одному з аукціонів можна побачити надзвичайно рідкісний лімузин Tatra, який випускався у далеких 30-х роках.

Є інформація про те, що на одному з американських аукціонів можна побачити один із 106 екземплярів Tatra T77. Так, цей автомобіль свого часу здивував буквально всіх, природно, тільки тих, хто зміг його побачити, оскільки він вважається справжньою рідкістю.

Є інформація про те, що цей лімузин випускався 1934 року. Цю раритетну машину планують продати за кілька мільйонів доларів США.

У свій час Tatra займалася не тільки виробництвом вантажівок і трамваєв, але і легкових авто. Саме Tatra T77 стала одним із найпрогресивніших автомобілів у 30-х роках. Над розробкою цього проекту працювали австрійський інженер Ганс Ледвінка та конструктор дирижаблів Zeppelin Пауль Ярай.

Tatra T77 має унікальний аеродинамічний кузов, якому можуть позаздрити навіть сучасні моделі. Це говорить, що автомобіль 30-х років настільки обтічний, як і сучасні Tesla Model S та Mercedes EQS.

Крім цього, двигун у Tatra T77 знаходиться ззаду, він має повітряне охолодження та об'єм 3 літри. Його потужність складає 60 кінських сил, а завдяки обтічній формі авто, Tatra може розігнатися до 145 км/год.

Читайте також:

Це вбереже автомобіль та ваш гаманець. Як за кілька секунд перевірити якість бензину

Дідусь нікому не показував: у Канаді знайшли занедбаний гараж, де ховали рідкісні автомобілі. Фото