Легендарний американський культурист, підприємець, кіноактор, продюсер, державний та політичний діяч австрійського походження, а також 38 губернатор Каліфорнії Арнольд Шварценеггер представив новинку від знаменитої автомобільної компанії BMW. Ця машина виглядає дуже дивно, а її сучасний дизайн просто вражає свідомість.

Цю інформацію оприлюднили на порталі «obozrevatel», посилаючись на відеоролик з Арнольдом Шварценеггером.

Насамперед потрібно повідомити, що BMW зробила виставку споживчої електроніки в Лас-Вегасі незвичайний концепт i Vision Dee. Нова модель автомобіля від BMW має унікальний кузов, який здатний змінювати колір. Ще новинка може похвалитися проекційним екраном на всю ширину панелі.

Важливо відзначити, що рекламний відеоролик цього автомобіля представив знаменитий бодібілдер і актор Арнольд Шварценеггер.

Якщо звернути увагу на дизайн нового екземпляра BMW, то можна подумати, що він з'явився з майбутнього. Хоч і можна дізнатися про деякі «фішки» від BMW, наприклад, знамениті фари. Однак багато що змінилося в цій новинці. В першу чергу в очі впадає відсутність легендарних решіток радіатора від BMW.

Крім цього, потрібно віддати дизайнерам цієї машини належне, вони змогли зробити щось незвичайне, що вражає свідомість.

Читайте також:

Вони притягують даму з косою: названі марки авто, які мають «дурну» славу.

Дідусь нікому не показував: у Канаді знайшли занедбаний гараж, де ховали рідкісні автомобілі. Фото

Тепер доведеться «відслиняти» сповна: українцям розповіли, кого змусять сплатити податок на авто у 2023 році