У мережі розмістили дивовижну публікацію, присвячену старому італійському автомобілю. Повідомляється, що в покинутому гаражі виявили унікальний Ferrari 365 GTB/4, який простояв там цілих 40 років.

Цю інформацію розміщено на автомобільному порталі.

Цей дивовижний суперкар, Ferrari 365 GTB/4, коштує 2 мільйони доларів США. Він стоїть цілий статок через те, що таких машин було випущено 1284 купе та 122 кабріолети. Цей екземпляр простояв у гаражі 40 років у незайманому стані.

«Цей незвичайний Ferrari 365 GTB/4 (#12653) виявили в Японії після того, як його ховали майже 40 років. Насправді він виставлений у Модені у своєму повному «знахідці в коморі» стані, очікуючи на реставрацію у відділі Ferrari Classiche. Абсолютно унікальна модель — це єдиний з існуючих дорожніх легкосплавних автомобілів Daytona, задокументований і сертифікований Ferrari Classiche: мрія кожного любителя та колекціонера «Кінців, що гарцюють»», - повідомляється в мережі.

Зазначається, що зараз Ferrari 365 GTB/4 Daytona 1969 року знаходиться в музеї. Він покритий пилом та іржею, що дає особливий шарм.

Зазвичай такі машини коштують близько мільйона доларів, але цей екземпляр вдвічі дорожчий через те, що це Ferrari Daytona Alloy з полегшеним алюмінієвим кузовом. А таких машин випущено лише 5 екземплярів.

Читайте також:

Тепер доведеться «відслиняти» сповна: українцям розповіли, кого змусять сплатити податок на авто у 2023 році

Пластикові права можна з собою не мати: українських автомобілістів порадували

Для чого досвідчені водії завжди возять із собою голку у салоні автомобіля