До мережі потрапила дивовижна інформація про один із радянських автомобілів. Цей унікальний екземпляр може приголомшити практично кожного автолюбителя, тому що він буквально вражає свідомість.

Цю інформацію оприлюднили на автомобільному порталі.

Усі чудово знають, якими автомобілями славиться радянський автопром. Жигулі, Волги, Москвичі та знаменитий Запорожець відомі усьому світу. Однак зараз йтиметься про Таврію, яка випередила час.

До мережі потрапили неймовірні кадри, де можна побачити Таврію, відому як ЗАЗ-1106. Ця забута машина, випущена на Запорізькому автозаводі, здивує кожного своїм зовнішнім виглядом.

Важливо повідомити, що нещодавно було виявлено унікальне відкриття, яке показує незвичайні автомобілі, випущені на українському заводі.

Ця модель ЗАЗ-1106 була розроблена у 90-х роках, але вона схожа на машину з майбутнього. Так, унікальний дизайн цієї Таврії міг би привернути даже багато уваги і покупців, але все закінчилося спочатку проекту.

Дивує не лише дизайнерська робота над цією машиною, а й її подвійне переднє скло. Це скло опускалося тільки наполовину, а друга його частина залишалася нерухомою.

Читайте також:

Тепер доведеться «відслиняти» сповна: українцям розповіли, кого змусять сплатити податок на авто у 2023 році

Пластикові права можна з собою не носити: українських автомобілістів порадували

Про них лише мріяли: як виглядали найцікавіші прототипи ЗАЗ "Таврія"

Можна грітись узимку: яку Таврію можна купити в Україні за 14 тисяч гривень. Фото