У мережі розповіли про досить цікавих лайфхаків для автомобілістів. Повідомляється, що проста жуйка та олівець можуть допомогти водієві за певних обставин.

Так, жуйка може допомогти автомобілісту не тільки не заснути за кермом і позбудеться печії, але й почистити салон у важкодоступних місцях.

Як відомо, жування жуйки активує певну ділянку людського мозку, яка відповідає за увагу та короткочасну пам'ять. Це говорить про те, що водій під час жування більш сконцентрований та уважний. Також жуйка допомагає вчасно та адекватно відреагувати на зміну дорожньої ситуації.

Крім цього, завдяки жуйці можна навести лад у салоні автомобіля. Через те, що даний продукт липкий, жуйкою можна видалити забруднення з вузьких щілин та інших важкодоступних місць у салоні авто. Потрібно просто пожувати її до м'якого стану і втиснути у всякі щілини, стики панелей, проміжки між кнопками та інші місця. Це допоможе позбутися пилу, крихт, вовни і так далі.

Дуже корисним може виявитися і олівець, який дасть змогу записати держномір машини, яка ховається з місця ДТП. Олівець, на відміну від ручки, не замерзає під час холодів і не висихає через деякий час.

Читайте також:

Пластикові права можна з собою не мати: українських автомобілістів порадували

Для чого досвідчені водії завжди возять із собою голку у салоні автомобіля

В Україні на маршрути вийдуть двоповерхові автобуси. З'явилися перші фото "монстрів"

Автомобільні лайфхаки. Як зробити так, щоб у мороз не обмерзало лобове скло