На одному з найпопулярніших українських сайтів оголошень було виявлено дуже цікаву пропозицію. З'явилося унікальне оголошення про продаж чотиридверного лімузину Packard 180, який є найдорожчим і найрідкіснішим екземпляром у всій лінійці.

Цю інформацію надали на автомобільному порталі «Автоцентр»

На славнозвісному українському сайті Auto.ria. було виявлено дуже несподівану, і навіть унікальну пропозицію. Так, хтось вирішив продати раритетний автомобіль Packard 180, який був випущений далекого 1937 року. Найцікавіше те, що цей автомобіль мав лише двох власників, а його загальний пробіг становить 100 тисяч кілометрів.

Повідомляється, що цей лімузин брав участь у різноманітних виставках та знімався у фільмах та кліпах. Салон Packard 180 було відреставровано, а на місці заводського восьмициліндрового рядного двигуна об'ємом 5,8 літрів (160 к.с.) встановлено сучасний 2,5-літровий бензиновий двигун Mercedes-Benz. Цей автомобіль має задній привід та працює у парі з механічною коробкою передач.

Через те, що він не має рідний двигун і був перероблений, його ціна вважається дуже маленькою - 10 500 доларів США.

Важливо підкреслити, що така машина у хорошому стані і з рідним двигуном коштує в рази дорожче. Вартість деяких екземплярів Packard 180 перевищує 100 тисяч доларів, що говорить про унікальність та рідкість цієї машини.

Читайте також:

Автомобільні лайфхаки. Як зробити так, щоб у мороз не обмерзало лобове скло

Водіям на зауваження: як не «вбити» акумулятор автомобіля в мороз

Українцям списуватимуть кредити щодо автомобілів. Що відомо на сьогодні