Один із популярних автомобільних блогерів, на якого підписано понад мільйон людей, показав унікальний радянський автомобіль. Ця машина є модернізованою та буквально заворожує своїм кольором та ідеальним станом.

Відповідну публікацію розмістили на одному із YouTube-каналів.

Насамперед треба повідомити, що зараз йтиметься про досить незвичайний радянський автомобіль – Запорожець. Ця модель прославилася по всьому світу на віки. Про цю машину ходять цілі легенди і вигадуються анекдоти. Однак, дана модель яскравого Запорожця викличе не сміх, а захоплення.

Іван Зенкевич, один із популярних автомобільних блогерів, вирушив у мережу, щоб показати дивовижну знахідку у вигляді модернізованого ЗАЗ 968М жовтого кольору.

«Історія створення, тест-драйв та огляд ЗАЗ 968М – одного з найвизначніших представників радянського автопрому. Запорожець, вухатий, жужик, як його тільки не називали. Про Автомобілі – авторський канал Івана Зенкевича, шукаємо старі автомобілі, незвичайні, занедбані та рідкісні ретро машини», – підписано відеоролик Івана Зенкевича на його YouTube-каналі.

Варто визнати, що цей Запорожець вражає. Він має дуже незвичайний яскравий колір, що говорить про те, що вся увага на дорогах приділялася тільки йому.

Читайте також:

Повернення техогляду: які документи вимагатимуть від власників авто. перелік

Якщо терміново треба їхати, а машина зледеніла: як швидко розморозити шибки авто. Прості хитрощі

Українцям списуватимуть кредити щодо автомобілів. Що відомо на сьогодні