Усім українцям чудово відомий такий радянський автомобіль від ЗАЗ, як Таврія. Так, зараз йтиметься про старий, але абсолютно дивовижний екземпляр усім добре відомого автомобіля.

Відповідну публікацію розміщено на українському сайті оголошень.

Повідомляється, що на одному з найпопулярніших сайтів для продажу автомобілів було знайдено унікальну Таврію, яка практично не має пробігу. Цей екземпляр було знайдено в Україні, а його головною родзинкою є те, що він нібито проїздив лише 914 кілометрів.

Таврія має 914 кілометрів пробігу
Таврія має 914 кілометрів пробігу

Як не важко здогадатися, ця Таврія виглядає так, ніби вона щойно виїхала з конвеєра. За цим хетчбеком добре дивилися, щоб зберегти його у такому відмінному стані.

Важливо відзначити, що цей екземпляр відомий як ЗАЗ-110206 (Таврія Нова), що випускалася понад 20 років тому. І ось, понад два десятиліття, це «малятко» можна було побачити на популярному українському сайті оголошень «Авторіа».

Таврія за 2800 доларів: скрін із мережі
Таврія за 2800 доларів: скрін із мережі

Власник Таврії повідомив, що його машина простояла в гаражі багато років і тому добре збереглася. Він продавав цей автомобіль за 2800 доларів США, що досить багато.

Якщо українець хоче собі Таврію, то краще подивитися дешевший варіант. Однак такі автомобілі не рекомендуються до покупки, тому що з ними може бути багато проблем через їх вік.

Читайте також:

Кур'єри з Glovo оцінять: у мережі показали «Таврію» для служби доставки

«Червона пигалиця»: у мережі показали рідкісну Таврію з відкидним верхом

"Таврійський куб": у мережі показали унікальну засекречену модель Таврії