Найбільший виробник автомобілів у Чеській Республіці, Skoda, надав свій новий електромобіль Enyaq iV. Ця машина наповнена сучасними «фішками» і має RS комплектацію. Її один зовнішній вигляд може викликати захоплення найзатятішого автолюбителя.

Відповідну інформацію надали на порталі «Автоцентр»

Насамперед хотілося б відзначити, що даний екземпляр Skoda Enyaq iV, по суті, є чеським аналогом Volkswagen ID.4 GTX.

Skoda Enyaq iV: скрін із мережі
Skoda Enyaq iV: скрін із мережі

Крім цього, відомо, що цей автомобіль є практичнішим, ніж його аналоги, оскільки тест-драйв показав неймовірні результати. Однак у зв'язку з тим, що цей автомобіль виявився не дуже аеродинамічним, з показником 0,265, його запах ходу значно знизився - з 545 до 500 кілометрів.

Skoda Enyaq iV має два електродвигуни загальною потужністю 295 кінських сил і 460 Нм крутного моменту. Цей автомобіль може розігнатися до 180 км/год за 6.5 секунд, що є досить непоганим результатом.

Skoda Enyaq iV: скрін із мережі
Skoda Enyaq iV: скрін із мережі

Якщо взяти звичайну версію кросовера, то вона відрізнятиметься деякими деталями на кузові. Також Skoda Enyaq iV може похвалитися більшим спойлером на даху, великими 20-дюймовими дисками та шильдиком RS, які мають зелений колір.

Салон Skoda Enyaq iV: скрін із мережі
Салон Skoda Enyaq iV: скрін із мережі

Що стосується салону цього електромобіля, він виглядає досить вражаюче. В очі відразу кидаються спортивні крісла та якість їхнього матеріалу.

Автомобіліст показав, як виглядає його машина, де він проїхав півтора мільйона кілометрів за 6 років

Вважаються вічними: названі найнадійніші машини на українському авторинку

У покинутому автосалоні знайшли нові машини Volvo, які стояли там 30 років. Фото