У мережі з'явилася інформація, що у Флориді було виставлено на продаж брутальний позашляховик марки Ford. Цей F-250 XLT Super Duty був випущений у 2016 році, і він має свою унікальну особливість.

Відповідну публікацію надали на порталі «Автоцентр»

Даний Ford F-250 XLT Super Duty може похвалитися своєю неймовірною витривалістю. Справа в тому, що цей пікап проїхав аж 1,5 мільйона кілометрів. Однак, незважаючи на такий величезний пробіг, його зовнішності може позаздрити кожен автомобіль.

Варто зазначити, що цей позашляховик знаходиться в ідеальному стані, що говорить про те, що його власник ретельно стежив за своєю машиною.

Ford F-250 XLT Super Duty: скрін
Ford F-250 XLT Super Duty: скрін

Окрім цього, водій цього Ford F-250 XLT Super Duty сказав, що він їздив на ньому буквально щодня, а сам автомобіль жодного разу його не підвів.

Також є відомості, що водій їздив ним на досить далекі відстані. Цей Ford побував у Теннессі, Джорджії, Індіані, Техасі, Небрасці та навіть Орегоні.

Що стосується самої зовнішності даного пікапа, то він знаходиться у відмінному стані. Навряд хтось скаже, що він проїхав 1.5 мільйонів кілометрів. Салон цього екземпляра також добре зберігся, навіть на пластиці не видно жодної подряпини.

Ford F-250 XLT Super Duty: скрін
Ford F-250 XLT Super Duty: скрін

Особливу увагу варто приділити сервісній книзі Ford F-250 XLT Super Duty. У ній зазначено, що за цей час цей автомобіль обслуговувався 71 раз. А найцікавіше в тому, що жодних досить серйозних робіт над ним не проводилося, тому що міняти треба було лише розхідники.

Власник Ford F-250 XLT Super Duty із шаленим пробігом хоче отримати за нього 23 837 доларів.

Xiaomi показала фото свого першого автомобіля. Це щось інопланетне

"Секретний сад": у Британії знайшли "цвинтар" ретро-автомобілів. Очі розбігаються, відео