У мережі з'явилася інформація, що легендарний український мотоцикл Дніпро нібито з'явився у новому образі. Цей мотоцикл став не бензиновим, а еклектичним, що здивує кожну людину, яка чула про нього.

Відповідна інформація та фотографії з'явилися в мережі.

Старий український мотоцикл відродився та почав жити новим життям. Дніпро перетворився на електробайк, який виробляє Delfast.

Цілком імовірно, що ці легендарні мотоцикли в новому вигляді надійдуть масове виробництво. Перші зображення електробайка Dnepr E-Motorcycle були оприлюднені компанією Delfast, яка відродила цей екземпляр.

Мотоцикли Дніпро відроджує компанія Delfast
Мотоцикли Дніпро відроджує компанія Delfast

Крім цього, Delfast добре відомий своїми електровелосипедами, які купують на території США та Європи. Також патруль у Мексиці їздить на них.

Важливо відзначити, що український гонщик Сергій Малік встановив світовий рекорд в американському Бонневілі на цьому новому мотоциклі.

Прототип Dnepr встановив світовий рекорд швидкості
Прототип Dnepr встановив світовий рекорд швидкості

Dnepr E-Motorcycle - кросова модель мотоцикла масою 170 кг. Він має двигун потужністю 47,5 к. с. та 35 кВт. Ці параметри дозволяють йому розігнатися до 164 км/год, а ємність його батареї – 7,2 кВт∙год.

Потрібно визнати, що цей новий мотоцикл може здивувати багатьох, особливо тих людей, котрі в молодості розсікали на класичному мотоциклі Дніпро.

Викрадають машини та мотоцикли: як російські військові тікають із України. Відео

Так тримати! Українські селяни на мотоциклі віджали міномет у росіян. Відео

30 років стояв у пилюці: у покинутому сараї знайшли новенький радянський мотоцикл Схід-3М

Секретний мотоцикл КДБ СРСР: навіщо агентура чіпляла "коляску-труну" і що в ній возили. Відео