Ні для кого не секрет, що з приходом осені очікується велика кількість опадів та туман. Саме в таку пору року часто запотівають вікна в автомобілі. Через це водіям дали кілька простих порад.

Цю інформацію оприлюднили на порталі «autocentre»

Через підвищення вологості в салоні можна зіткнутися з дуже поширеною проблемою - запотівання на склі автомобіля. Щоб позбутися цієї неприємності, існує кілька лайфхаків.

Насамперед потрібно стежити за чистотою скла, бажано, щоб вони були завжди чистими. Також потрібно користуватися кондиціонером – це допоможе прибрати запотівання на склі. Важливим чинником виступає правильний розподіл повітряних потоків, особливо у лобового скла.

Крім цього, рекомендується не використовувати такий режим, як рециркуляція повітря довгий час. Якщо ви включили режим рециркуляції повітря, необхідно відразу ж увімкнути і кондиціонер.

Якщо ці хитрощі не допомагають, це свідчить про несправності. Тут уже потрібно починати з повітряного фільтра і згадати, коли ви його змінювали востаннє. Повітряний фільтр бажано змінювати хоча б раз на рік.

Також рекомендується перевірити гумові утеплювачі на вікнах і ретельно стежити за тим, щоб там не залишалося сміття.

Як продовжити життя автомобільних двірників вдвічі: є спеціальна точила. Відео

Дія українських прав водіїв у Польщі: автомобілістів попередили

Такого не було навіть у 50-х роках: у Росії майже перестали випускати автомобілі

Перевірте, чи є ваша: названо 10 автомобілів, які найчастіше викрадають в Україні.