У мережі з'явилися чутки про те, що легендарна компанія Sony планує випустити свій новий та сучасний автомобіль. Навіть з'явилися кадри, які можуть показати цього «красеня» з майбутнього.

Цю публікацію оприлюднили на порталі «finance»

Насамперед потрібно повідомити, що на даному етапі є відеоролик, в якому показаний новий електрокар від такого гіганта, як компанія Sony.

Агентству Reuters нібито повідомили, що нові електромобілі Sony надійдуть у продаж з 2026 року. Його виробництво буде налагоджено у Сполучених Штатах Америки.

Автомобіль Sony: скрін
Автомобіль Sony: скрін

Щодо самого випуску даних авто, то першим на черзі стоїть електронний кросовер Sony Vision S-02. Вже відомо, що його вартість складатиме близько 60 тисяч доларів, що чимало. Найцікавішим є те, що цей екземпляр планують зробити конкурентом Tesla Model Y.

Що стосується ринків, що Sony Vision S-02 буде американським і японським, а ось поки до європейського справа не дійшла. Однак цілком імовірно, що через якийсь час він з'явиться і на європейських ринках.

Крім цього, відомо, що електромобіль Sony розробляється разом із Honda. Ці два концерни пішли на особливу домовленість для спільної роботи Sony Honda Mobility.

Sony наголосить на всіх сучасних «фішках»: створення програмного забезпечення, мультимедійна система з розпізнаванням жестів та інноваційного автопілота третього рівня - це дає можливість водієві не стежити за дорогою.

На даний момент характеристики нових авто від Sony є секретом. Але є інформація, що кросовер Sony Vision S-02 має повний привід і два двигуни потужністю в 536 кінських сил.

Xiaomi показала фото свого першого автомобіля. Це щось інопланетне

Погано гріє грубка: автомобілістам назвали головні причини