У мережі вирішили назвати найненадійніші автомобілі, щоб застерегти українців від неприємностей. З'явився список автомобілів, які можуть завдати багато турбот для своїх власників.

Цю інформацію надали на порталі «mashyna»

Напевно кожна людина при покупці автомобіля мріє про те, щоб вона довго їздила, не ламалася і не завдавала зайвого клопоту. Однак не потрібно тішити себе надіями про те, що є ідеальна машина, яка стане «вічною».

Не варто забувати, що є справжні «проблемні» авто, які принесуть багато клопоту. У цьому випадку експерти зробили відмінну роботу і приготували список із топ-5 машин, яких краще уникати.

Kia Ceed

На території України корейські автомобілі досить популярні, особливо Kia та Hyundai. Але треба сказати, що, Ceed приносить чимало проблем, коли йому більше 8-ми років. Зазвичай «летить» стартер, паливний насос, акумулятор, каталізатор та свічки.

СТО
СТО

Кіа Sportage

У цього автомобіля точно такі проблеми, та й він ніколи не дивував своєю надійністю.

Smart Forfour

Ця маленька машина виявилася насправді дуже проблемною. Індекс поломки цього «смарту» скаже сам за себе – 32.8 на 1000 авто на рік. Та й поломки тут будуть набагато серйознішими, ніж у корейських «колег»: АКПП, ГРМ, система запалювання та генератор.

Volkswagen Sharan

У разі цього автомобіля більшість проблем є у власників, які купили машину 2011-2017 років. Якщо взяти індекс поломок, то він може сягати 40.6 пунктів.

Ford S-Max

Так, цей автомобіль вже не виробляється, але він досить частий гість на вторинному ринку. У автомобілів старших 10 років буває індекс поломок 56.9 пунктів, тоді як у молодших він може становити 30.7.

Доведеться їздити на спирті: що чекає на українських автомобілістів і до чого готуватися

Добре живуть: частина українських депутатів після вторгнення РФ пересіла на розкішні автомобілі