У мережі обговорюють рідкісну модель Запорожця, яка дивом збереглася.

Йдеться про Запорожця, 1984 року випуску, у якого був завжди один власник. Довгий час він стояв нікому не потрібний і коли його викупили, то у авто не працювали ні гальма, ні зчеплення, нічого. На даний момент над ним вже трохи попрацювали і він вже є транспортабельним.

у мережі показала Запорожець, який пробув у полоні 17 років, скріншот з YouTube

Про це розповів на YouTube-каналі новий господар згаданого автомобіля. Він зізнався, що ще залишилися деякі недоробки в карбюраторі, але це вже дрібниці. Він радий, що йому все-таки вдалося зберегти дану модель, адже їх залишилося не так багато.

Правда при великому ретельному огляді виявилося, що вся підвіска у цього Запорожця загрузла в глині, корозія знатно пошарпала кузов, а цвіль повністю поглинула шкіряні сидіння. Однак в хороших руках це авто буде жити ще довго, але для цього майстрам довелося ще більш детально над ним попрацювати, щоб повернути Запорожцю його колишній зовнішній вигляд.


Завдяки їх старанням авто буквально "ожило" і стало виглядати не гірше, ніж в кращі свої роки. Тепер його новий господар буде отримувати ще більше задоволення від їзди на ньому.

В Україні випав перший сніг: Карпати замітає, вдарив мороз

Весело живуть: столицю Казахстану перейменували вшосте поспіль. Як вона тепер називається

Кисельову спалили в Криму віллу та два автомобілі. Ось вам і "радіоактивний попіл". Фото