Skoda показала представила довгоочікуваний електромобіль Vision 7S, який дуже сильно виділятиметься з усієї лінійки вироблених раніше машин. Абсолютно новий і незвичний дизайн разом із новим логотипом справить справжній фурор.

Як повідомляє 24 канал , зовнішній вигляд Škoda Vision 7S приховує модульну технологію з акумулятором ємністю 89 кВт/год, що забезпечує автомобілю запас ходу понад 600 кілометрів на одній зарядці за циклом WLTP. Сама зарядка також може бути дуже швидкою з максимальною підтримуваною зарядною потужністю трохи менше 200 кВт.

“З Vision 7S ми пропонуємо конкретний погляд на нову модель Škoda, яка розширить наше портфоліо продуктів та нашу клієнтську базу. Таким чином, ми значно прискорюємо наш наступ на електромобільність – до 2026 року ми збираємося випустити три нові суто електричні моделі”, – каже Клаус Зеллмер, голова ради директорів Škoda.

У планах у виробника - три нові повністю електричні моделі до 2026 року: крім семимісного сімейного автомобіля на базі Vision 7S, буде також компактний позашляховик і малолітражка. До 2030 року Škoda хоче досягти частки понад 70% повністю електричних моделей у Європі.

Читайте також:

Будьте готові: які долари перестануть приймати в обмінниках

Ідеально підходять під м'ясо та птицю: рецепт пікантних маринованих слив

Росіяни тиснуть вкрадений український урожай колесами просто на асфальті, але людям не віддають. Відео