Багато хто раніше був впевнений, що "Ferrari" не буде випускати позашляховики, проте пройшло небагато часу і компанія вирішила представити зовнішність першої новинки.

The Supercar Blog опублікував в мережі кілька кадрів кросовера, який чимось нагадує купе Roma, пише "Автоцентр". Згідно з деякими даними, кросовер буде називатися Purosangue, проте ім'я ще можуть змінити.

Основою моделі стане повнопривідна платформа, основною особливістю якої назвали встановлений в межах бази двигун внутрішнього згоряння а також преселективна роботизована коробка передач і "інноваційна" регульована підвіска.

Новий Ferrari Purosangue є чотиримісним купе. Компанія придумала для нього спеціальне позначення FUV. Воно розшифровується як Ferrari Utility Vehicle.

Який мотор встановлять на дану модель поки не відомо, проте згідно з деякими даними - це буде атмосферний двигун V12. Крім того, в мережі пишуть, що у кросовера буде гібридна силова установка, як у SF90 Stradale.

Детальна інформація про новинку з'явиться в кінці поточного 2022 року, тобто ближче до офіційної прем'єри.

Раніше Hyser писав про те, що У мережі показали, як виглядав прототип" Москвич Істра " 1985 року, який був крутіше, ніж Ferrari.

Також Hyser повідомляв, що водіям нагадали про транспортний податок.

Нагадаємо, що У мережі показали, як з "Запорожця" зробили гоночне авто.