14 лютого київські таксисти вирішили влаштувати страйк, вимагаючи підвищення тарифів на проїзд

14 лютого-свято Всіх Закоханих, в яке таксі користуються особливо активно. Незважаючи на це, таксисти вирішили влаштувати в Києві страйк, вимагаючи, щоб тарифи на проїзд зросли на 20-30%. Вони заблокували рух на значній частині доріг Києва. Відео, на якому це відображено опубліковано в Facebook-спільноті "Київ Оперативний".

Примітно, що до страйку приєдналися таксисти з відразу трьох служб таксі: Bolt, Uber і Uklon. Користувачі Мережі дивуються, в чому конкретно полягають вимоги таксистів, так як у більшої їх частини немає ні ліцензій на перевезення пасажирів, ні спеціальних страховок, ні проходження обов'язкового техогляду і багато іншого.

Організатори страйку пояснюють, що встановлені сьогодні тарифи на проїзд у таксі економічно не обґрунтовані. Вони хочуть, щоб тарифи підвищили на 20-30% у зв'язку з тим, що за останній час відчутно зросли як ціни на пальне, так і вартість технічне обслуговування машин.

По всій країні в понеділок не виїхало на роботу близько 5 тисяч таксистів. Незважаючи на це кияни пишуть в соцмережах, що серйозних проблем з викликом таксі у них немає.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що перший український електрокар виїхав на дороги для тестів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у мережі нагадали, за що автолюбителі любили ЗАЗ-968М "Запорожець".

Також "Hyser" писав, що блогер протестував Tesla Model 3 і розповів про її переваги.